Gratis Cursus Joomla!


Joomla! een zogenaamd Content Managementsysteem (CMS). Met een CMS is het relatief eenvoudig mogelijk om zelf een website te maken. Kennis van programmeertalen, zoals html, php e.d. is in principe niet nodig. Joomla! is een opensource CMS en gratis te downloaden en te gebruiken. Joomla word zeer veel gebruikt en het heeft ook al diverse prijzen in de wacht gesleept.

Het is modulair opgebouwd en heeft uitgebreide mogelijkheden. Bovendien is het op vele manieren uitbreidbaar. Zo zijn ondermeer de volgende gratis modules en componenten beschikbaar:

  • Een volledig binnen Joomla geintegreerde webwinkel
  • Kant en klare gastenboeken, forum- en chatmodules
  • Photogallerijen

Voor Joomla zijn ook veel gratis templates beschikbaar maar u kunt ook kiezen voor een betaald of eigen design. Een paar voorbeelden van websites die gemaakt zijn met Joomla: Mingos (inclusief online webwinkel). Mingos kan ook uw hosting voor Joomla verzorgen! Freelancenetwerk (sociaal netwerk voor freelancers en zzp-ers) Je vindt hier o.a. een handleiding voor front-end gebruikers en een gratis en uitgebreid E-boek van Mindert Aardema over hoe je een website maakt met Joomla.

Cursus Joomla »

Informatie en inschrijven

Geen
Eigen Studietempo
Gratis