Online Cursus Reiki


Reiki is een populair en toegankelijk systeem om via het werken met levensenergie tot effectieve ontspanning en zelfinzicht te komen. Van oorsprong komt het uit Japan. Iedereen kan met reiki leren werken.

Het cursuspakket bestaat uit twaalf online lessen. Je leert alle technieken en handposities om jezelf en anderen met Reiki te kunnen behandelen. Ook is er gelegenheid tot het stellen van vragen en contact met de Reikidocenten. Deze cursus is interessant voor mensen die beter willen leren ontspannen, meer helderheid en inzicht willen krijgen, en hun persoonlijke en spirituele groei een boost willen geven.

De cursus is ontwikkeld door Reikimeester Bas Akkerman. De kosten zijn € 89,- Betaling kan via iDeal of Paypal.  Klik hier voor meer informatie en/of aanmelding.

Let op: Je kunt ook kiezen voor het tegelijkertijd bestellen van Reiki 1 en Reiki 2. Reiki 1 en 2 kosten normaal gesproken € 197,-- maar als je ze samen besteld € 165,--. Wil je dat, volg dan deze link.  Reiki 1 en 2 samen bestellen.

Informatie en inschrijven

nvt
Eigen tempo
Niet-gratis

Categorieën