Site Build-It


In 10 stappen naar een website die WERKT... "Gemotiveerde bezoekers. Klanten die klaar zijn om te kopen. Meerdere bronnen van inkomen" Ga voor resultaat!

Dit Engelstalige gratis cursusmateriaal bevat alles wat je nodig hebt om tegen lage kosten, een professioneel uitziende website te maken die gerichte, gemotiveerde bezoekers trekt en die deze bezoekers tot klanten maakt via een veelheid aan opties op je site om geld mee te verdienen.

De cursus leidt je duidelijk en op een heel leesvriendelijke wijze door het gehele proces: van het ontwikkelen van een concept voor je site naar het brainstormen van honderden winstgevende, aan het thema van je site gerelateerde keywords naar het werkelijk bouwen van je site met keyword-focused content pages naar het aantrekken van gerichte, gemotiveerde bezoekers die doorklikken naar jouw aanbevelingen en kopen van de bedrijven die jij aanbeveelt. Ook het publiceren van een eigen nieuwsbrief, het werken met een autoresponder, het bijhouden van je website statistieken komen aan bod.

Er is absoluut geen HTML kennis of web design ervaring vereist om deze cursus goed te kunnen volgen. Ook is het niet nodig om dure, ingewikkelde website software te kopen en te leren. (Je kunt echter je eigen favoriete HTML editor en grafische software gebruiken als je dat wilt). Alle moeilijke technische aspecten zijn geautomatiseerd.

Voor wie is deze cursus geschikt? Iedereen die denkt aan het beginnen van een eigen bedrijf en op het internet actief wil zijn (thuiswerk, part-time werkende moeders, werklozen, arbeidsongeschikten, studenten, gepensioneerden, etc.). Particulieren, het midden- en kleinbedrijf (MKB) die diensten aanbieden (makelaars, tandartsen, fysiotherapeuten, drukkers, accountants, adviseurs, freelancers, zelfstandigen zonder personeel, etc.). Er is geen snellere, geen goedkopere manier om je klantenportefeuille uit te breiden.

Affiliates of zij die werken op commissiebasis, in de tussenhandel. Beginneling of ervaren in de verkoop, marketing of sales? Bestudeer deze cursus en vergroot je succes. Eigenaren van webwinkels, ondernemers die al aanwezig zijn op het internet en hun producten en diensten online aanbieden. Internet professionals die websites bouwen en actief zijn op het gebied van internet marketing. Als je een professional bent, gebruik de cursus om meer bezoekers naar de sites van je klanten te trekken.

Deze cursus leert je een proces, een systeem dat WERKT. Verdere informatie over de cursus wordt gegeven door Herbert Verweij van PCC Management Consultancy te Soesterberg. Zie daarvoor de inleiding bij de cursus.

Cursus Site Build It »

Informatie en inschrijven

Eigen Studietempo
Ga naar Site Build-It