Voorwaarden


Gebruikersvoorwaarden Cursusnetwerk

De standaard hier is dat we vriendelijk en respectvol met elkaar omgaan en onderlinge problemen eerst zelf proberen op te lossen. Juridische proceders zij een uiterste middel.

Verder geldt:

Je houdt je met wat je doet op Cursusnetwerk aan de wet en zo niet, dan is dat je eigen verantwoordelijkheid; Je vrijwaart het bedrijf Freelancenetwerk - waar Cursusnetwerk  een onderdeel van is - voor alle aanspraken van derden voor jouw acties, zoals bijvoorbeeld schending van auteursrecht.

Wij staan er niet voor in dat de site altijd online is; dat is afhankelijk van onze provider etc. maar doorgaans zal dat gewoon het geval zijn.

Je bent zelf verantwoordelijk voor het geheim houden van je wachtwoord en inlog gegevens.

We zullen je persoonlijke gegevens niet aan derden verstrekken, behalve wanneer wij de site overdragen; daar zullen we je dan wel vooraf over informeren, zodat je je account vooraf kunt verwijderen.

Cursusnetwerk kan haar deelnemers via nieuwsbrieven benaderen. In deze nieuwsbrieven kunnen naast technische en informatieve mededelingen ook aanbiedingen van partners worden gedaan. Je persoonlijke gegevens zullen niet aan deze partners worden verstrekt.

Cursusnetwerk is een initatief van Freelancenetwerk, KvK nr 01103911 Medemblik.