Online Acquisitie Workshop


Wil jij als ondernemer het werk doen waar je de meeste voldoening uithaalt voor de klanten waar jij het liefst voor werkt? In deze aquisitiecursus leer je zowel je eigen talenten ECHT inzetten als klanten aantrekken die bij jou passen.

Na afloop van de cursus:

  1. Weet je welke producten of diensten je het liefst verkoopt
  2. Heb je jouw favoriete klanten in beeld
  3. Weet je wat jou onderscheidt van andere aanbieders in jouw vakgebied
  4. Hoe je potentiële klanten in een zin duidelijk maakt wat je voor ze kunt betekenen
  5. Is duidelijk in welke verkoopstrategie je kracht ligt
  6. Heb je een actieplan waarmee je aan de slag gaat

Iedere succesvolle ZZP'er heeft een eigen gat in de markt gevonden.

Sommigen zijn daar bij toeval op gestuit, anderen zijn er gekomen door te focussen, te netwerken en stug vol te houden. In deze online-cursus krijg je met hulp snel scherp wat jouw gat in de markt is en hoe je daar het beste in kunt springen. We focussen eerst op welk product of dienst je wilt verkopen. Vervolgens komen je favoriete klanten in beeld. Om je produkt of dienst te kunnen verkopen, is het nodig dat jouw 'Unique Selling Point' helder is. Waarom zou een klant jouw produkt of dienst afnemen ? Tijdens dit hele proces leer je klantgericht denken.

Persoonlijke aandacht
In mei en juni 2012 krijg je extra persoonlijke aandacht van de coach. Normaal krijg je voor je cursusgeld van 100 euro een half uur persoonlijke aandacht (via email of telefoon) van de coach. Deze maanden is dat een volledig uur. Zodra je het eerste huiswerk hebt gemaakt, krijg je persoonlijke feedback van de coach en nieuwe opdrachten.

Docent
Deze cursus is ontwikkeld door Caroline Fransen van Heart Management.
Zij is gespecialiseerd in het naar boven halen van de talenten van ondernemers en ondersteunt hen om hun persoonlijke talenten te verbinden met gezond zakelijk belang. • Zij schreef het eBook Verdien geld met werk waarvan je houdt. Dat eBook is de basis van deze cursus. Naar aanleiding van de ingeleverde huiswerkopdrachten, krijg je nog persoonlijke aanvullende opdrachten en vragen.

Aanmelden
Je kunt je aanmelden voor deelname aan deze cursus door een mail te sturen naar:

coaching [at] carolinefranssen [dot] nl (subject: aqcuisitietraining)


met als onderwerp: "aanmelding cursus acquisitie" Deelname start nadat je betaling van 119 euro is ontvangen op girorekening 6867651 ten name van Heart Management. Je ontvangt uiteraard een factuur.

Informatie en inschrijven

Geen
Eigen Studietempo
Niet-gratis